Kokoonpano matsiin ;
Olavi

Valm. Miikka

Manta

Mantalle kyyti tai seuraa julkisiin olisi kiva.

Henri

Myös minä tarvitsisin kyydin tai seuraa julkisilla.

Henri

Windan kanssa kahdestaan, tehtiin mitä pystyttiin. Pääsin livahtamaan pukukoppien puolelle ja siellä tehty kaikki, ja ulkoroskat kerätty, mutta keittiön puolelle ei päästy, eli sitä ei siivottu eikä myöskään ulkoroskiksia tyhjennetty, koska ulkoroskisten avain on keittiössä. terv Miika

Kristian

Suurkiitokset Miika ja Winda. Hieno juttu!
Jatkossa jos on ongelmia ovien kanssa niin soitto Mulle, Jarille tai Miikka lle niin avaamme ovet etänä puhelimella. (myös keittiö onnistuu)
Kristian

Eerikkilän leiriläiset saapuvat Senaatintorille n. klo 15.20.
Leiri oli mennyt loistavasti ja harjoitusottelussa Forssa jalkapalloklubi kaatui 5-2.
Nyt lepoa ja maanantaina jatketaan Helsinki cupin merkeissä.

Jari

Kiitokset leiriläisille hyvästä leiristä.
( peli päättyi 5-1 :-) )

Kauden pääturnaus lähestyy...
Ilmoittakaa oletteko tulossa Helsinki Cupiin vai ette, mieluiten heti, mutta viimeistään
30.6 klo 22 mennessä!

Joukkueen pelaajaluettelo pitää toimittaa sähköisesti turnausjärjestäjille heinäkuun alkuun mennessä, joten jälki-ilmoittautuminen ei tänä vuonna ole mahdollista.

Moi!

Kokoonpano Helsinki-cupiin ;
Urkka (mv)
Henkka
Joel
Henkman
Veeti
Lary
Juho
Antti
Jonttu
Hjaage
Puuma

Valm; Jari ja Miikka
Jojo ; Kristian
Huoltajat ?

Pelit ovat lyhyitä, joten tulemme kierättämään pelaajia siten, että osalla on aina huilivuoro. Kaikkien ollessa paikalla on peliajat todella lyhyet silloin yhdessä matsissa.

T: jari